Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona s-a împiedicat la Plopeni

Publicat: duminică, 25 Octombrie 2020 , ora 5.05

Liderul Corona nu a reușit să câștige toate punctele în runda a șaptea. Elevii lui Călin Moldovan au terminat la egalitate, 1-1 (0-1) meciul jucat sâmbătă, în deplasare cu CSO Plopeni. Golul Coronei a fost marcat de Burlacu, în minutul 16, în vreme ce de la gazde a marcat Dumitrescu în minutul 76.

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că este speră ca ceea ce s-a întâmplat în repriza a dozua a partidei, să fie un semnal de alarmă pentru jucătorii lui care trebuie să arate altceva în teren. „A fost un meci în care fotbalul ne-a arătat clar că nu iartă. Am ratat patru ocazii bune de a marca și de a ne duce la 2-0, însă din păcate am primit gol foarte ușor, la o fază care nu anunța nimic, iar apoi nu am mai reușit să înscriem ca să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Sper ca ceea ce s-a întâmplat în teren în repriza a doua, să fie un semnal de alarmă pentru jucători. Trebuie să fie conștienți de greșeli și să le repare într-un timp cât mai scurt pentru că etapele de campionat nu s-au terminat. Dacă vrem să emitem pretenții, atunci este nevoie să arătăm mai mult în teren decât am arătat astăzi în partea a doua a jocului”, a spus tehnicianul Coronei.

Cetate Râșnov s-a impus cu scorul de 5-1 în meciul cu Astra 2. Acesta a fost primul succes al echipei antrenate de Romeo Surdu în acest campionat.

Etapa viitoare are loc derbiul orgoliilor, derbiul local dintre Corona Brașov și ACS SR Brașov. Partida se va disputa pe stadionul Tineretului, vineri, de la ora 15.00.

Radio România Brașov FM