Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Valentina Ardean-Elisei a susținut, miercuri, ultimul său meci în echipa națională a României

Publicat: joi, 26 Septembrie 2019 , ora 10.49
Sursa foto Facebook Cristina Neagu
Sursa foto Facebook Cristina Neagu

Handbalista Valentina Ardean-Elisei a susținut, miercuri, ultimul său meci în echipa națională a României, în victoria cu Ucraina, scor 27-24, la Brașov, în preliminariile EURO 2020.

Extrema stânga Valentina Ardean Elisei (37 ani) joacă la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, cu care s-a clasat pe locul al treilea în sezonul trecut al Ligii Naționale.

Valentina Elisei a început handbalul la Focșani, iar de-a lungul carierei a câștigat Cupa Challenge, Cupa României, Supercupa României, Cupa Cupelor, Cupa EHF, Trofeul Campioanelor EHF, iar la nivel de echipă națională a obținut medalia de aur la Campionatul European pentru tineret din Franța, argint la Campionatul Mondial de senioare din Rusia în 2005, bronz la Campionatul European din Danemarca/Norvegia 2010 și bronz la Campionatul Mondial din Danemarca 2015.

Valentina Elisei si-a trecut în palmares mai multe distincții individuale.

Mihai Cojocaru