Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa națională de hochei a României debutează joi, pe Patinoarul Olimpic din Brașov

Publicat: miercuri, 11 Decembrie 2019 , ora 13.30
Sursa foto rohockey.ro
Sursa foto rohockey.ro

Echipa națională de hochei a României debutează joi la turneul de calificare  preolimpic, care se desfășoară din 12 până în 15 decembrie la Patinoarul Olimpic din Brașov.

În grupa K, tricolorii vor întâlni reprezentantele din Kârgâzstan, Israel, și Islanda,  prima clasată urmând să se califice pentru turneul de calificare următor.

La echipa națională de hochei a României au fost convocați 10 jucători și 4 membri ai echipei tehnice de la CSM Corona Brașov.

Sub tricolor vor evolua portarii Zoltan Toke și Patrik Polc, fundașii  Pavlo Borysenko și Otto Biro și atacanții Roberto Gliga, Daniel Trancă, Peter Balazs, Mircea Constantin, Gergo Biro și Zsombor Molnar.

De asemenea,  membri ai staff-ului Coronei vor lua parte la acțiune: antrenorul Julius Penzes, managerul de echipament Attila Lajos, fizioterapeutul Fabian Popa și medicul Emil Mățău.

Programul meciurilor de la turneu este următorul:

Pe 12 decembrie se joacă - Islanda - Kârgâzstan - de la ora 15.00 și Israel - ROMÂNIA - de la ora 19.00.

Pe data de 13 decembrie au loc duelurile - Islanda - Israel - de la ora 15.00 și - ROMÂNIA - Kârgâzstan - de la ora 19.00.

În ultima zi, 15 decembrie au loc meciurile - Kârgâzstan - Israel - de la ora 15.00 și ROMÂNIA - Islanda - de la ora 19.00.

Adrian Susanu