Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria din Făgăraș vrea să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea transportului public din oraș

Publicat: miercuri, 9 Octombrie 2019 , ora 12.34
Sursa foto radiocluj.ro
Sursa foto radiocluj.ro

Primăria din Făgăraș vrea să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea transportului public din oraș. În acest sens, municipalitatea a depus la ADR Centru, în vederea finanțării prin Programul Operațional Regional 2014-2020, trei proiecte ce vizează asigurarea unui serviciu de transport public de călători. Valoarea totală cumulată a celor trei proiecte depășește 130 de milioane lei.

Primul proiect, în valoare totală de peste 43 milioane lei,a fost deja semnat la sediul ADR Centru din Alba Iulia. Prin intermediul acestuia se vor moderniza peste 1,4 hectare de spații pietonale și vor fi achiziționate 6 autobuze electrice și 75 de biciclete, a precizat pentru Radio Târgu Mureș, purtătorul de cuvânt al ADR Centru, Nicolae Mărginean.

Proiectul va duce la triplarea numărului de oameni care folosesc transportul în comun și la creșterea cu mai mult de 14% a numărului de bicicliști din oraș..

Radio Târgu Mureș