Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 64 de tone de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiști

Publicat: duminică, 29 Decembrie 2019 , ora 14.28
Sursa foto Poliția Română
Sursa foto Poliția Română

Peste 64 de tone de articole pirotehnice, în valoare totală de 1,3 milioane de lei, au fost confiscate de polițiști în cadrul acțiunii naționale 'Foc de artificii', a anunțat, astăzi, Inspectoratul General al Poliției Române.

Acțiunea vizează verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice efectuate de către persoanele fizice și juridice.

Conform sursei citate, din cauza nerespectării legislației privind articolele pirotehnice, opt persoane au suferit vătămări, iar una a decedat.

Va reamintim că polițiștii ne recomandă să avem gijă ce artificii folosim în această perioadă și să le cumpărăm doar din magazine autorizate.

Pentru evitarea accidentelor, articolele priotehnice nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor și este nevoie ca instrucțiunile de folosire să fie citite cu atenție.

Radio România Brașov FM