Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cursuri de Excel la Camera de Comerț

Publicat: miercuri, 22 Ianuarie 2020 , ora 15.35

IMM-urile și firmele mici, care nu își permit programe foarte sofisticate, se pot descurca foarte bine cu ajutorul Excel-ului. Acesta, însă, a devenit o aplicație foarte complexă, care a ajuns de la 300 de formule la 500.000 și de la 16.000 de rânduri care puteau fi prelucrate, la un milion.

Pentru aceasta, utilizatorii au nevoie să fie la curent cu noutățile iar, între 3 și 7 februarie 2020, Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează un curs de formare.

"Este cel mai solicitat curs pe care îl organizăm, pentru că uneltele acestea sunt utile tuturor activităților pe care angajații le desfășoară. A cunoaște acest produs înseamnă alfabetizarea informaticii.", a precizat Adrian Rogoz, reprezentantul Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Cursul este structurat pe două module, unul despre utilizarea funcțiilor și formulelor, tabelelor de calcul și diagramelor și altul despre analiza listelor Excel cu ajutorul tabelelor-pivot și baze de date. Cursul este util atât începătorilor, cât și celor care au deja noțiunile de bază.

Sorin Țârcă