ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Se caută prieteni voluntari pentru copiii din centrele de plasament

Publicat: miercuri, 22 Ianuarie 2020 , ora 15.46
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Se caută prieteni voluntari pentru o sută de copii instituționalizați în centrele de plasament din Făgăraș, Dacia și Rupea.

Programul educațional "Ajungem MARI'' Brașov caută cel puțin 30 de voluntari care să meargă, săptămânal, în centre și să îi ajute pe copii la teme sau să îi implice în diverse jocuri și activități extrașcolare.

"Noi momentan suntem în plină campanie de recrutare pentru cele 3 centre cu care colaborăm, din Brașov. Înscrierea este deschisă până pe 9 februarie. Ulterior acestei date se va organiza un training în timpul căruia candidații vor afla mai multe informații despre cum funcționăm noi, ca organizație.", a precizat Valentin Chiru, coordonatorul Asociației ,,Ajungem Mari''Brașov.

În prezent, centrele de plasamament din localitățile Dacia și Rupea au doar cate 5 voluntari care nu pot acoperi nevoia de atenție a tuturor copiilor.

Asociația "Ajungem MARI'' colaborează cu 10 centre de plasament din județul Brașov, unde 85 de voluntari sprijină aproximativ 180 de copii și tineri.

Adina Milea