ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Sorin Susanu, candidatul Pro România la Primăria Brașov?

Publicat: miercuri, 22 Ianuarie 2020 , ora 16.19
Sursa foto Facebook - Sorin Susanu
Sursa foto Facebook - Sorin Susanu

Conducerea filialei brașovene a partidului Pro România a spus că se află în negocieri avansate cu șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Regiunea Centru Brașov, Sorin Susanu, pentru ca acesta să devină candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului.

Liderul Pro România, deputatul de Brașov Mihai Mohaci, a declarat că formațiunea din care face parte nu dorește să facă alianță electorală cu PSD și consideră că Pro România este singurul partid de stânga din opoziție.

"Domnul Susanu este în atenția noastră. Încă nu l-am nominalizat. Urmează, sper, în jurul datei de 15 februarie să facem această nominalizare. Dânsul este recomandat de munca pe care a depus-o și aici trebuie să recunosc că și eu am o afinitate pentru cei care au lucrat si lucrează la Protecția Consumatorului, pentru că ei vin în sprijinul cetățeanului, cunosc durerile cetățeanului, stiu cu ce se confruntă cetățeanul și au această ascendență de a rezolva problemele cu care vine fiecare.", a adăugat Mihai Mohaci.

Mihai Mohaci a mai spus că Pro România susține atât alegerea primarilor în două turui cât și alegerea președintelui Consiliului Județean de către consilieri.

Nucu Jalea