Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A murit, după ce a făcut accident cu snowmobilul furat

Publicat: duminică, 26 Ianuarie 2020 , ora 14.02
Sursa foto radioresita.ro
Sursa foto radioresita.ro

Un adolescent de 17 ani, din București, a murit, în această dimineață, la Brașov, după ce a făcut accident cu snowmobilul pe care îl furase.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au precizat că în jurul orei 3.30, în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost sesizată Poliția din Predeal că pe pârtia de schi tocmai avusese loc un accident cu snowmobilul.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că snowmobilul, aflat la baza pârtiei, fusese furat de doi adolescenți, ambii de 17 ani, din București.

Tinerii au plecat cu el, dar, la un moment dat, conducătorul vehiculului a pierdut controlul asupra direcției, a rupt o plasă de protecție a pârtiei și a lovit un chioșc amplasat la baza pârtiei.

Tânărul care conducea snowmobilul a fost initial transportat la spital, însă aici a fost declarat decesul lui. Cel de-al doilea tânăr a fost consultat la fața locului de către echipajul medical, ulterior fiind prezentat la spital pentru investigații medicale.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „vătămare corporală din culpă” și „ucidere din culpă”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Adina Chirvasă