Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă două persoane au murit din cauza gripei

Publicat: miercuri, 12 Februarie 2020 , ora 17.45
Sursa foto: Radio Romania Cultural
Sursa foto: Radio Romania Cultural

Încă două persoane au murit din cauza gripei, numărul total al deceselor ajungând în prezent la 31. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani din județul Argeș și un altul de 46 de ani, din județul Iași. Ambii aveau și alte afecțiuni anterioare și niciunul nu era vaccinat antigripal.

În același timp, peste 3.600 de elevi sunt afectați de suspendarea parțială a cursurilor în mai multe unități de învățământ din țară din cauza gripei, potrivit ultimelor date centralizate de Ministerul Educației și Cercetării.

Cursurile sunt suspendate în unități școlare din 16 județe și din Capitală. Cele mai multe școli închise parțial sunt în București - 55 și în județul Brașov - 14. În Cluj sunt nouă unități închise parțial, în Constanța - cinci, Sălaj - patru, Suceava - trei, iar în Alba, Dâmbovița și Teleorman - câte două. În județele Călărași, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Olt și Sibiu este închisă câte o unitate școlară.


Radio România Brașov FM