Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ministrul Agriculturii asigură cetățenii că există stocuri de alimente și apă suficiente

Publicat: joi, 27 Februarie 2020 , ora 13.30
Sursa foto radiooltenia.ro
Sursa foto radiooltenia.ro

Ministrul Agriculturii face apel la calm și asigură cetățenii că există stocuri de alimente și apă suficiente.

Capacitatea de producție a operatorilor economici din industria alimentară este mult mai mare decât cererea de produse alimentare din momentul de față și există stocuri suficiente de alimente și de apă pentru a satisface nevoile populației, a declarat ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros.

El dă asigurări că Administrația Națională pentru Rezervele Statului și Probleme Speciale are stocuri în caz de urgență, inclusiv stocuri alimentare, pentru toata populația României, timp de o jumătate de an:

"Sunt scenarii făcute pentru 60 de zile, pentru 120 de zile, pentru 180 de zile și iarăși pentru numărul de persoane care ar necesita să fie alimentate într-o anumită situație specială, pentru că aici nu discutăm numai de epidemii ci și de dezastre", a precizat Adrian Oros.

Radio România Brașov FM