Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în România a ajuns la 367

Publicat: sâmbătă, 21 Martie 2020 , ora 13.19

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în România a ajuns la 367, după ce au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire, se precizeză într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani, iar la terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3 în stare gravă.

Potrivit sursei citate, pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.207 de persoane pentru care se efectuează verificări, iar alte 55.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Cetățenii sunt sfătuiți să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE - 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. 

Radio România Brașov FM