Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

50 de persoane au decedat, în România, după infectarea cu COVID-19

Publicat: luni, 30 Martie 2020 , ora 20.15

Bilanțul persoanelor care au murit după infectarea cu coronavirus, în România, a ajuns la 50 de persoane, informează Grupul de Comunicare Strategică.


Ultimele două persoane care au murit sunt din județul Hunedoara. Este vorba despre un bărbat de 74 de ani, internat pe data de 19 martie la Secția de oncologie Deva, fiind suferind de adenocarcinom gastric stadiul IV, carcinomatoză peritoneală. Bărbatul a murit la data de 27 martie, rezultatul analizelor pentru coronavirus fiind confirmat ca fiind pozitiv astăzi.


Cel de-al doilea pacient care a decedat este o femeie de 60 de ani, internată pentru cardiopatie, insuficiență cardiacă, contact de salon al unui caz confirmat. Femeia a murit la secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal din Hunedoara, pe 29 martie. Rezultat pozitiv pentru COVID-19 confirmat pe 30 martie.


Radio România Brașov FM