Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă 15 români au murit având și coronavirus pe lângă alte boli. Lista cuprinde acum 65 de nume

Publicat: luni, 30 Martie 2020 , ora 22.32

În această seară, Grupul de Comunicare Strategică (GCS) ne-a prezentat încă o listă lungă de decese în România, persoanele având mai multe boli, dar și coronavirus confirmat, în unele cazuri astăzi.

Astfel, dacă două cazuri provin din Sibiu și Ialomița, 13 au murit în Spitalul Județean Suceava.

O femeie de 65 de ani, din județul Sibiu, internată în data de 27 martie, suferea de o boală cardiovasculară. Despre un bărbat de 52 de ani, din județul Ialomița, nu se cunosc antecedente patologice, întrucât, după cum a precizat sursa citată, "nu are medic de familie și nici aparținători". Pacientul s-a prezentat la UPU Slobozia în data de 29 martie, i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la INBI Matei Balș, confirmat astăzi, dar omul a decedat ieri.

De asemenea, au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus.

"Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Județean de Urgență Suceava, în mai multe secții, după cum urmează: nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020. Data confirmării rezultatelor pozitive către INSP este 30 martie 2020", așa arată informațiile prezentate cu puțin timp în urmă de GCS.

Camelia Vlad