Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Explozie urmată de incendiu pe strada Albăstrelelor din Brașov

Publicat: marți, 31 Martie 2020 , ora 16.58
Sursa foto ISU Brașov
Sursa foto ISU Brașov

UPDATE 3:

Incendiul s-a manifestat cu flăcări violente la acoperișul clădirii, potrivit ISU. Exista pericolul de extindere la clădirile învecinate însă, din fericire, a fost localizat înainte să se extindă la clădirile învecinate.


În momentul producerii exploziei, în clădire se afla o singură persoană care a fost ușor intoxicată cu fum. I s-a acordat asistență medicală la fața locului de către personalul SMURD și a refuzat transportul la spital.

A ars acoperisul pe o suprafață de aproximativ 200 mp și alte două încăperi de la etajul 1 și etajul 2 au fost afectate.

............................... 

UPDATE 2:

Din informațiile pe care le avem până în acest moment este o singură victimă, conștientă, precizează ISU Brașov

............................... 

UPDATE 1:

S-au mai suplimentat forțele de intervenție cu 2 autospeciale cu apă și spumă și 1 container multirisc, potrivit ISU Brașov

................................

O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc într-un bloc din Brașov, au anunțat, în urmă cu puțin timp, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov.


Blocul este unul cu două etaje, situat pe strada Albastrelelor.


La fața locului s-au deplasat 6 autospeciale cu apă și spumă, 2 autospeciale de salvare la înălțime și 2 echipaje SMURD.


Vom reveni cu informații.

Radio România Brașov FM