Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 560 de angajatori au solicitat deja șomajul tehnic, la Brașov

Publicat: miercuri, 1 Aprilie 2020 , ora 13.46
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Peste 560 de angajatori au solicitat deja șomajul tehnic, de la AJOFM Brașov. Și asta în doar câteva ore, de când s-a deschis platforma PISA, în care patronii pot încărca solicitările. Cele peste 560 de solicitări vizează acordarea șomajului tehnic pentru peste 3500 de angajați.


"Pe site-ul Agenției Județene, ajofm-bv.ro, angajatorii pot depune solicitările pentru șomaj tehnic. În această platformă sunt pașii de urmat, afișați pe acest site. Astfel, angajatorii din județul Brașov trebuie să aibă și sediul social în județul Brașov, pentru a se putea înscrie pe această platformă", a spus Liliana Dragomir, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov.


AJOFM are termen 15 zile de la primirea solicitărilor să facă plățile către angajator. Angajatorul, la rândul său, are termen 3 zile de la primirea banilor să îi direcționeze către angajați.


Adina Chirvasă