Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Președintele Klaus Iohannis atrage atenția că legile se respectă și nu se discută

Publicat: miercuri, 1 Aprilie 2020 , ora 19.04

Președintele României, Klaus Iohannis a atras atenția astăzi, după ședința de evaluare a măsurilor de siguranță și ordine publică, instituită din cauza epidemiei de coronavirus, că legile se respectă și nu se discută.


Șeful statului a subliniat, din nou, că restricțiile impuse până la acest moment sunt atât pentru protejarea sănătății populației, cât și pentru a înlesni munca personalului medical, iar persoanele care nu le respectă vor fi amendate.


"Legea este clară, este pentru protecția oamenilor, pentru protecția medicilor. Cine nu o respectă va fi amendat. Și, în final, dragi români, repet ce am spus în fiecare apariție a mea: respectați normele de conduită, păstrați distanța, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați, respectați normele impuse de autorități. Vă doresc multă sănătate!", a spus Klaus Iohannis.


La ședința de evaluare de astăzi, de la Palatul Cotroceni, a treia din această săptămână, au fost prezentate măsurile de siguranță și de ordine publică, în contextul epidemiei COVID-19.

(Sursă articol Radio România Actualități) 

Radio România Brașov FM