Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primarul Brașovului cere ministrului Transporturilor să rezolve problema drumului CET-ului și a Gării

Publicat: sâmbătă, 11 Aprilie 2020 , ora 15.57
Sursa foto DRDP
Sursa foto DRDP

Primarul Brașovului cere ministrului Transporturilor să rezolve problema drumului CET-ului și a Gării.


George Scripcaru i-a prezentat ministrului Transporturilor, Lucian Bode, problema privind drumul CET-ului, pe care Primăria dorește de mai mulți ani să îl repare, dar și situația Gării Brașov, pe care municipalitatea ar dori-o în administrare, pentru a o putea moderniza. Asta în contextul în care, ministrul Bode a abordat și tema realizării unui complex multimodal la nivelul municipiului Brașov.

Ministrul Lucian Bode a asigurat autoritățile locale că au tot sprijinul Ministerului în acest proiect, inclusiv al unităților din subordinea sa, deoarece acest obiectiv de infrastructură va fi un factor determinant în dezvoltarea economică a județului și creșterea nivelului de trai al brașovenilor.

Reamintim că Primăria municipiului Brașov vrea să preia de la Ministerul Transporturilor pasajul care traversează Timișul în zona CET-ului și face legătura cu ieșirea spre Sfântul Gheorghe. De 4 ani încearcă municipalitatea să preia Drumul CET-ului, pentru a-l repara, deoarece o bucată din el s-a surpat. Este necesară, însă o Hotărâre de Guvern care să treacă drumul din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului Brașov.


Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, s-a aflat, vineri, la Brașov, într-o vizită pe șantierul aeroportului internațional Ghimbav - Brașov și pe cel al tronsonului de autostradă Predeal - Cristian, parte a Autostrăzii Comarnic - Brașov.

Radio România Brașov FM