Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Raed Arafat primește votul de încredere al românilor, potrivit unui sondaj

Publicat: sâmbătă, 11 Aprilie 2020 , ora 17.08
Sursa foto arhiva romania-actualitati.ro
Sursa foto arhiva romania-actualitati.ro

Secretarul de stat Raed Arafat, unul dintre principalii comunicatori ai Grupului pentru Comunicare Strategică, e personalitatea cu cea mai mare rată de încredere dintre decidenți, potrivit unui sondaj realizat de IRES.


78% dintre respondenții sondajului IRES au precizat că au multă sau foarte multă încredere în Raed Arafat, în timp ce 21% dintre cei care au răspuns la chestionar au afirmat că au puțină sau foarte puțină .


Pe locul al doilea la nivel de încredere este Klaus Iohannis, cu 39%, în timp ce pe locul al treilea se clasează Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății.


Ministrul de Interne, Marcel Vela, are o cotă de încredere de 26%, în timp ce premierul Ludovic Orban ajunge doar la 24%. În cazul lui Orban se înregistrează și un procent negativ foarte mare. 74% dintre cei care au răspuns la sondaj au precizat că au puțină și foarte puțină încredere.


Sondajul IRES a fost realizat în perioada 7-8 aprilie, telefonic, pe un eșantion de 1.055 de persoane. Marja de eroare este de +/-3%.

Nucu Jalea