Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cinci noi decese printre care și cel al unui medic constănțean

Publicat: miercuri, 22 Aprilie 2020 , ora 15.21

România se apropie de vârful epidemiei, potrivit specialiștilor și acest fapt poate fi observat și din numărul de îmbolnăviri și decese. După cele 9 decese anunțate de dimineață, autoritățile au confirmat încă 5 pierderi de vieți omenești în această după-amiază. Între acestea, un medic de 62 de ani din județul Constanța, care era internat în spital din data de 8 aprilie. După trei zile, medicul a fost transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța la Institutul Matei Balș din București, în stare critică, astfel ca a ajuns direct la ATI. În data de 21 aprilie, medicul constănțean a decedat.


Celelalte patru victime sunt un bărbat de 52 de ani din Bihor, un altul de 44 de ani din județul Alba, unul de 70 de ani din Galati și un alt bărbat de 49 de ani, din județul Timiș. Cu aceste decese, România a ajuns la 512 victime provocate de SARS-CoV-2 din 22 martie și până acum. 

Sorin Țârcă