Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Reluarea cursurilor în unitățile de învățământ ar putea fi făcută gradual, începând cu universități și liceele

Publicat: sâmbătă, 25 Aprilie 2020 , ora 14.01
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Reluarea cursurilor în unitățile de învățământ ar putea fi făcută gradual, începând cu universități și liceele, consideră unul dintre specialiștii consultați de guvern în această perioadă, șeful Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila.

Într-o a doua fază, ar urma să poată merge la școala elevii de clase primare și gimnaziu, cu înjumătățirea numărului de elevi din fiecare clasă și cu decalarea pauzelor, a mai spus el la un post de televiziune.

Alexandru Rafila a admis că va fi foarte dificilă purtarea măștilor, mai ales de către copiii mici. Aceasta este și una dintre marile îngrijorări ale părinților. Mulți dintre ei cred că școala ar trebui deschisă numai pentru elevii din anii terminali.

Deocamdată, însă, nimic nu este sigur nici în privința modului în care copiii vor fi notați și își vor încheia anul școlar.

Radio România Brașov FM