Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Înscrierile și reînscrierile la grădiniță vor fi făcute prin telefon, fax sau poștă

Publicat: miercuri, 6 Mai 2020 , ora 10.51
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Atenție părinți cu copii de vârstă preșcolară! Înscrierile la grădiniță pentru copiii care nu au frecventat această formă și reînscrierile copiilor din grupele mici și mijlocii vor fi făcute, în acest an, prin poștă, telefon sau fax.


Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, care a aprobat procedura și calendarul privind înscrierea sau reînscrierile la grădiniță.


Orarul reînscrierilor și, respectiv, al înscrierilor va fi stabilit de conducerea grădiniței și va fi afișat, la loc vizibil, în fiecare unitate, inclusiv pe site-ul acesteia (dacă există) și pe site-ul Inspectoratului Școlar.


Dacă, într-o grădiniță sunt mai multe cereri decât numărul de locuri, vor fi aplicate succesiv, criterii de departajare generale și criterii de departajare specifice.


Reamintim că reînscrierea copiilor la grădiniță va fi făcută în perioada 25 mai – 5 iunie. Înscrierile se vor desfășura în mai multe etape. Prima are loc în perioada 8 iunie – 3 iulie, apoi în perioada 20 iulie – 10 august. Cazurile care nu au fost clarificate în cele două etape de înscrieri se pot rezolva în perioada 11-31 august.

Adina Chirvasă