Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ghișeele de la Direcțiile de Permise și Înmatriculări se redeschid de luni

Publicat: miercuri, 13 Mai 2020 , ora 12.27
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Ghișeele de la Direcțiile de Permise și Înmatriculări se redeschid de luni. Cei care vor să obțină permisul de conducere pot susține proba practică, traseul, de la începutul lunii viitoare, iar de la jumătatea lunii se va relua și examenul teoretic în sală.


“Prima etapă o reprezintă examinarea la proba practică cu prioritate pentru candidații afectați de măsurile restrictive luate pe perioada stării de urgență, respectiv cei cărora le-au expirat documente aflate la dosarul de examinare sau expirarea acestor documente în perioada imediat următoare”, a spus comisarul Rodica Popescu, de la Direcția de Permise și Înmatriculări din Capitală.


Autoritățile vor fi obligate să ia măsuri care să permită distanțarea socială, iar Prefecturile din fiecare județ vor stabili programul de lucru:

„În a doua etapă ne propunem reluarea activității de examinare la proba teoretică, aproximativ la 2 săptămâni după reluarea probei practice, în funcție de volumul solicitărilor pentru proba practică”, a mai spus comisarul Rodica Popescu.

Radio România Brașov FM