Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De astăzi începe o nouă etapă de relaxare a măsurilor impuse de pandemia de coronavirus

Publicat: luni, 15 Iunie 2020 , ora 11.20
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Astăzi începe a treia etapă de relaxare a măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii pandemiei de coronavirus, ceea ce înseamnă reluarea mai multor activități.


Astfel, se deschid mall-urile, piscinele exterioare, sălile de fitness și se reia activitatea centrelor de tratament balnear. De asemenea, autoritățile au decis redeschiderea creșelor, grădinițelor și a after-school-urilor, însă nu au publicat și normele privind desfășurarea acestor activități în siguranță.


Tot de astăzi crește numărul persoanelor care pot participa la evenimente private sau al celor care se pot deplasa în grup în drumeție.


Pe baza unui algoritm stabilit de specialiști, nu mai sunt obligați să stea în izolare sau în carantină cei care vin din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia sau Ungaria.

Radio România Actualități