Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cum să NU deveniți victima unei tâlhării!

Publicat: luni, 29 Iunie 2020 , ora 14.28
Sursa foto radioresita.ro
Sursa foto radioresita.ro

Cazurile de tâlhărie nu sunt de neglijat pe raza județului Brașov, această infracțiune fiind o problemă socială deosebit de gravă, potrivit reprezentanților Poliției Brașov.


Astfel, se face un apel către populație să fie adoptate atitudini preventive, atât în ceea ce privește siguranța proprie, cât și siguranța bunurilor, condiție esențială a reducerii numărului de infracțiuni și a menținerii unui climat de siguranță civică.


Polițiștii recomandă, în primul rând, să fie evitate aglomerația și locurile slab luminate la ceas de seară. De asemenea, recomandarea este să nu fie afișate ostentativ obiecte de valoare: lănțișoare, brățări, telefoane mobile.


Alt sfat al polițiștilor brașoveni, mai ales pentru doamne, este de a-și proteja în permanență, cu mâna, poșeta de umăr, iar o contraindicație este păstrarea în același loc, buzunar sau portmoneu, de exemplu, a banilor, a cardurilor și a actelor de identitate.

Camelia Vlad