Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Profesorii, școlarizați în fața televizorului

Publicat: miercuri, 12 August 2020 , ora 12.55
Sursa foto radioromaniacultural.ro
Sursa foto radioromaniacultural.ro

Din 24 august, profesorii vor merge la cursuri, dar nu pentru a preda. Ministerul Educației și Cercetării în parteneriat cu Televiziunea Română organizează programul de formare pentru cadrele didactice - „TeleȘcoala profesorilor”.


Dascălii din România vor învăța, pe durata a 15 cursuri, cum să utilizeze platfomele educaționale pentru susținerea de lecții online.


Difuzarea cursurilor de formare se va realiza începând cu data de 24 august, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-09:30, cu reluare în aceeași zi, în intervalul orar 15:00-15:30, pe postul TVR2. De asemenea, aceste cursuri vor fi disponibile atât pe canalul de YouTube al Televiziunii Române, cât și pe cel al Ministerului Educației și Cercetării.


Programul de formare desfășurat între Ministerul Educației și Cercetării se înscrie în Strategia de dezvoltare a competențelor cadrelor didactice pentru învățarea online.

Sorin Țârcă