Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vouchere de 180 de lei pentru seniorii cu pensii minime sociale

Publicat: joi, 15 Octombrie 2020 , ora 15.03
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Persoanele în vârstă de peste 75 de ani și care au pensii minime sociale vor primi în fiecare lună vouchere în valoare de 180 de lei pentru masa caldă.


Ele vor fi distribuite începând din prima săptămână a lunii decembrie, informează Radio România Actualități. Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș a precizat că pensionarii vor primi atunci și voucherele aferente lunilor septembrie, octombrie și noiembrie:


Valoarea unui astfel de tichet este de 180 de lei pe lună. Aceste tichete se vor repartiza în prima săptămână din luna decembrie a acestui an și se vor da retroactiv, cu data la care a fost aprobată măsura, respectiv pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie vor avea cei 720 de lei încărcați pe vouchere sau carduri în prima săptămână a lunii decembrie 2020”, a spus Marcel Boloș.


Ministrul Marcel Boloș a precizat că banii pentru aceste vouchere provin din fonduri europene nerambursabile




Radio România Actualități