Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cutremur în zona seismică Vrancea

Publicat: duminică, 25 Octombrie 2020 , ora 8.25
Sursa foto: radiooltenia.ro
Sursa foto: radiooltenia.ro

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineață, la ora 3:26, în zona seismică Vrancea în județul Buzău, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 145 de kilometri, în apropierea următoarelor orașe: 64 km Est de Brașov, 78 km Nord-Est de Ploiești, 115 km Sud de Bacău, 127 km Vest de Galați, 126 km Vest de Brăila și 131 km Nord de București.

De la începutul lunii octombrie, în România au avut loc 26 de cutremure cu magnitudini cuprinse între două și patru grade pe scara Richter.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în județul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, și a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter.

Radio România Brașov FM