ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Înapoi la: pagina principală

Știri din Brasov

Expoziția "Între Promenadă și Warthe - Zona după Ziduri", de miercuri
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Bastioanele medievale ale curelarilor și fierarilor, bastionul Graft, Turnurile Alb și Negru, promenadele și locurile de popas în zona Dealului Warthe. Le veți descoperi altfel, în expoziția „Între Promenadă și Warthe – Zona după Ziduri”, ce va fi vernisată miercuri, de la ora 13.00. 
Școală de vară de calibru internațional, la Brașov
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Evenimentul, aflat la prima ediție, este organizat de 3 universități, una din Paris, o alta din Washington și Universitatea Transilvania din Brașov. 
Ministrul Mediului a ajuns și la Sanctuarul de urși din Zărnești
Publicat: luni, 22 Iulie 2019

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, aflată într-o vizită de lucru în județul Brașov, a ajuns și la sanctuarul de Urși Libearty din Zărnești.

Atenție, șoferi! S-a modificat modelul fișei medicale necesară pentru obținerea permisului de conducere
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Noul model este valabil din 16 iulie. Cei care au obținut fișa medicală înainte de 16 iulie, o pot folosi pe aceasta, deoarece este valabilă. 
Festivalului de Film și Istorii continuă, la Râșnov!
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
A doua săptămâna a Festivalului propune alte 15 dezbateri.  
Primul pilot român în fotoliu rulant va lua startul la Raliul Sibiului
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Primul pilot profesionist român în fotoliu rulant va lua startul, la Raliul Sibiului, după un an și jumătate de concursuri desfășurate la etapele de viteză în coastă, super și promo rally sau la concursurile de viteză sau îndemânare pe circuit. 
Brașovul face Tam Tam, la sfârșitul săptămânii
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Este prima ediție a TAMTAM Festival, un eveniment care va reuni muzica, teatrul, dansul, artele vizuale și filmul, pe șapte scene din Centrul vechi al Brașovului.
Acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, în toate statele membre ale Uniunii Europene
Publicat: luni, 22 Iulie 2019

Autobuze, microbuze, precum și alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri vor fi oprite pentru control de polițiștii rutieri.

O fetiță de cinci ani, în stare gravă, după ce a consumat ciuperci culese de tatăl ei
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
O fetiță de cinci ani a ajuns pe patul spitalului, în stare gravă, după ce a consumat ciuperci culese din pădure de tatăl ei și gătite, acasă, de mama sa.
Atenționări de călătorie pentru Grecia și Portugalia
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Grecia, sunt informați că există un risc ridicat de incendiu de vegetație, grad 4 din 5, pe fondul vântului și al temperaturilor ridicate.
Municipalitatea vrea să preia în administrare turnurile și bastioanele din Brașov
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Primăria Brașov vrea să preia în administrare, de la Consiliul Județean, turnurile și bastionalele în baza unui protocol încheiat cu instituția.
Autostrada Comarnic Brașov va fi declarată de importanță națională și realizată cu fonduri guvernamentale, spune Viorica Dăncilă
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Autostrada Comarnic- Brașov va fi scoasă din parteneriat public privat și va fi declarată de importanță națională, la următoare ședință a CSAT, astfel încât lucrările să fie realizate cu fonduri guvernamentale.
Consumatorii de energie pot economisi 20% din factură
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Consumatorii de energie pot economisi 20% din factură prin soluții simple aplicate în bucătărie, în sufragerie, la baie sau în dormitor, potrivit unei campanii derulate de Comisia Europeană.
Rezultatele Loteriei Bonurilor Fiscale
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Bonurile fiscale în valoare de 695 de lei, emise în data de 17 iunie, au ieșit câștigătoare la extragerea de duminică a Loteriei Bonurilor Fiscale.
Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Brașov
Publicat: luni, 22 Iulie 2019

Sunt posibile averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină.

Ministrul Mediului semnează, la Brașov, contractele pentru închiderea depozitelor neconforme de deșeuri, din județ
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Vice prim-ministrul și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, efectuează, astăzi, o vizită de lucru în județul Brașov.
Festivalul Național de Folk „Vama de la Munte”, la Vama Buzăului
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
La manifestare participă nume mari ale folkului românesc, printre care Ducu Bertzi, care este și coordonatorul artistic al evenimentului, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Victor Socaciu, formația Fără Zahăr, Grupul Ecoul cu Magda Pușkaș și Sorina Bloj, Marius Bațu, Vali Șerban sau Trupa CalenDar.
Ghidaje la Biserica Neagră, la expoziția documentară 330 de ani de la marele incendiu
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
Brașovenii și turiștii care doresc să afle mai multe despre istoria burgului medieval de la Poalele Tâmpei beneficiază de ghidaje curatoriale, la Biserica Neagră. 
Ambasadorul SUA în România și Dumitru Prunariu, încântați de Planetariul Brașov
Publicat: luni, 22 Iulie 2019
50 de ani de la aselenizare au fost marcați, la Brașov, la Planetariul de la Grădina Zoologică. Aici a fost prezentat filmul documentar dedicat primei aselenizări, eveniment major pentru explorarea spațială, „CAPCOM GO! The Apollo Story” 
Aproximativ 100 de arbori uscați, de pe domeniul public, vor fi tăiați, în acest an
Publicat: vineri, 19 Iulie 2019
Aproximativ 100 de arbori, de pe domeniul public al municipiului Brașov, urmează a fi tăiați, după ce specialiștii au constatat că sunt arbori uscați.