ACUM:
0.00
Transilvania by night

Înapoi la: pagina principală

Știri din Brasov

Evită amenda! Sterilizează GRATUIT!
Publicat: duminică, 17 Martie 2019
Asociația „Milioane de prieteni“ împreună cu partenerii săi desfășoară o amplă campanie de sterilizare gratuită .
Trafic blocat pe DN1 la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu
Publicat: vineri, 15 Martie 2019
Traficul este blocat pe DN1, la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu, din cauza unui incendiu de vegetație din zonă. 
Reprezentanții celor 28 de state membre ale Uniunii Europene se vor reuni la Brașov
Publicat: vineri, 15 Martie 2019
Reprezentanții celor 28 de state membre ale Uniunii Europene se vor reuni la Brașov, la începutul lunii viitoare. Astfel, în perioada 8-9 aprilie, la poalele Tâmpei se va desfășura reuniunea directorilor din domeniul biodiversității, în contextul preluării de către România a președenției rotative a consiliului Uniunii Europene. 
Grav accident rutier, soldat cu decesul unei fetițe
Publicat: vineri, 15 Martie 2019
Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi, la ieșirea din Rupea înspre Sighișoara, soldat cu decesul unei fetițe. La fața locului a fost solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. 
Patru oferte pentru autospecialele necesare Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav
Publicat: joi, 14 Martie 2019
Consiliul Județean Brașov a primit patru oferte pentru livrarea de autospeciale de importanță majoră pentru Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav. Este vorba despre două mașini de pompieri fără de care obiectivul nu poate deveni operațional. 
„O poveste într-un acvariu”, premieră la Teatrul Arlechino Brașov
Publicat: joi, 14 Martie 2019
Teatrul Arlechino pregătește un nou spectacol în premieră, pentru sfârșitul lunii. „O poveste într-un acvariu”, de Ema Stere, va fi prezentată copiilor brașoveni, în 24 martie, iar repetițiile pentru piesă sunt în toi. 
Strada Republicii, șantier de săptămâna viitoare
Publicat: joi, 14 Martie 2019
Strada Republicii va fi în șantier de săptămâna viitoare. Electrica a anunțat că de luni încep lucrările de modernizare a rețelei de electricitate. 
Casa de Pensii Brașov pune luna asta la dispoziția zeci de bilete de tratament pentru vârstnici
Publicat: joi, 14 Martie 2019
Casa de Pensii Brașov a anunțat că, începând cu data de 14 martie, pune la dispoziția pensionarilor aproape 50 de bilete de tratament, dintre care nouă cu titlu gratuit.
Program inteligent de contorizare implementat de Compania Apa
Publicat: joi, 14 Martie 2019
În perioada martie - decembrie 2019, Compania Apa Brașov  va schimba toate contoarele care se apropie de expirarea termenului de valabilitate metrologică, care este de 7 ani. 
Act normativ care permite cotizanților să se retragă din Pilonul II de pensii
Publicat: joi, 14 Martie 2019

Actul normativ care permite cotizanților să se retragă din Pilonul II de pensii administrate privat a fost publicat în Monitorul Oficial. 

Schioare de la Corona Brașov accidentată la Campionatul Național de Schi Alpin, de la Azuga
Publicat: joi, 14 Martie 2019
O schioare de la Corona Brașov a ajuns pe patul de spital după ce s-a accidentat la Campionatul Național de Schi Alpin. Incidentul s-a întâmplat miercuri după-amiaza, pe pârtia de la Azuga, unde se desfășoară competiția.
Centurile la control! Zece amenzi în numai jumătate de oră
Publicat: joi, 14 Martie 2019
Zece șoferi au fost amendați în numai jumătate de oră de polițiștii brașoveni pentru că nu foloseau centura de siguranță. În cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L. Seatbelt, care se desfășoară la nivel național și European, în această săptămână, polițiștii au continuat controalele pe linia purtării centurilor de siguranță. 
Termenul de depunere a Declarației Unice a fost prelungit până în 31 iulie
Publicat: miercuri, 13 Martie 2019
Termenul de depunere a Declarației Unice la ANAF a fost prelungit până în 31 iulie. Inițial, cei care obțin venituri în plus față de salariu aveau obligația să depună aceste declarații până la 15 martie, însă o decizie a Fiscului a prelungit acest termen. 
Management prin teatru la Universitatea Transilvania din Brașov
Publicat: miercuri, 13 Martie 2019
O parte dintre studenții de la Universitatea Transilvania din Brașov învață Management prin teatru. Metoda a fost adusă la curs de lector universitar Dr. Dana Lupșa care a dorit, astfel, să îi determine pe studenți să deprindă mai repede noțiunile de Management.
Festivitate de premiere de excepție la poalele Tâmpei!
Publicat: miercuri, 13 Martie 2019
Festivitate de premiere de excepție la poalele Tâmpei! Brașoveanului Iosif Iepure i se va decerna distincția UNESCO  Tezaur Uman Viu. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Etnografie Brașov, joi, 14 martie 2019, ora 14.00, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului.
Regiunea Centru, prezentată la Berlin
Publicat: miercuri, 13 Martie 2019

O expoziție de excepție a fost prezentată la Ambasada României de la Berlin. Realizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în cooperare cu Reprezentanța Landului Brandenburg în Regiunea Centru, expoziția cuprinde materiale comune celor 6 județe din Regiunea Centru. 

A cincea tentativă de modernizare a Spitalului de Pneumoftiziologie de la Sânpetru
Publicat: miercuri, 13 Martie 2019
Consiliul Județean Brașov încearcă pentru a cincea oară să găsească o firmă care să realizeze proiectul tehnic și să efectueze reparații capitale, modernizarea și eficientizarea energetică a Unității de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru. 
Despre mediu, într-o „Oră deschisă”, de Ziua Gărzii Naționale de Mediu
Publicat: miercuri, 13 Martie 2019
Zi festivă pentru comisarii de Mediu. În 12 martie, Garda Națională de Mediu a împlinit 16 ani de existență, iar aniversarea a fost marcată prin mai multe tipuri de activități. La Brașov, comisarii de mediu au decis să-i aibă alături de ei pe tineri, în cadrul unei ore deschise care a dorit să stabilească o punte între generații.
Centru de tip Respiro, închis pentru că nu se găsesc infirmiere și îngrijitoare
Publicat: miercuri, 13 Martie 2019
Criza de personal ține închis de mai bine de doi ani un serviciu pentru însoțitorii persoanelor cu handicap. Centrul de tip Respiro pentru persoanele cu handicap, din subordinea Direcției de Asistență Socială, a fost închis la doar un an și jumătate de când a început să funcționeze. 
Prefecții din toată țara s-au întâlnit la Brașov
Publicat: miercuri, 13 Martie 2019
Prefecți din toată țara, dar și reprezentanți ai unor structuri din Ministerul Afacerilor Interne, precum și ai altor instituții ale administrației publice centrale, s-au reunit la Brașov, în perioada 10-12 martie.