ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

150 de elevi din județ participă la o acțiune de plantare de conifere pe Dealul Melcilor

Publicat: joi, 20 Aprilie 2023 , ora 11.38

150 de elevi din opt școli din județul Brașov participă, astăzi, la o acțiune de plantare de conifere pe Dealul Melcilor.

Campania este realizată printr-un parteneriat încheiat între Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt R.A., Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Inspectoratul Școlar Brașov.

Această campanie de plantare se integrează în strategia de dezvoltare durabilă legată de protecția mediului și de încercarea de a stopa schimbările climatice. Participă la campanie opt unități școlare din județul Brașov, care sunt implicate în proiecte Erasmus, din Cristian, Hălchiu, Vulcan, din afara Brașovului. De asemenea, de la Colegiul «Țara Bârsei» Prejmer, dar și unități școlare din municipiul Brașov: Școala Gimnazială Nr. 9, Școala Gimnazială Nr. 11, Colegiul Tehnic «Remus Răduleț» și Liceul de Silvicultură «Dr. Nicolae Rucăreanu» din Brașov, care ne va sprijini cu expertiza în activități de plantare”, a precizat inspectorul pentru proiecte educaționale din cadrul IȘJ Brașov, Silviana Cioceanu.

Ruxandra Stoica