ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Știri din Brașov Înapoi

2 copii din Sânpetru, dați dispăruți. Anunțați poliția dacă îi vedeți

Publicat: joi, 25 Noiembrie 2021 , ora 19.54

UPDATE 22.15:

Minorii au fost găsiți. "Persoanele în cauză au fost depistate. Din primele verificări acestea nu au fost victimele vreunei infracțiuni", au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

.................................

Doi copii din Sânpetru, frați vitregi, în vârstă de 13, respectiv 10 ani, au plecat de la domiciliu joi, în jurul orei 14.00, și nu au revenit până în prezent.


Oamenii legii au fost sesizați de mama unuia dintre minori.


„ Semnalmentele tânărului, în vârstă de 13 ani: înălțime 1,53 m, greutate 36 kg, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, constituție atletică. La momentul plecării acesta purta teniși, de culoare bleumarin și era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare închisă și geacă de culoare închisă, cu imprimeu de camuflaj.

Semnalmentele tânărului, în vârstă de 10 ani: înălțime 1,35 - 1,40 m, greutate 30-35 kg, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, constituție atletică. La momentul plecării acesta purta teniși de culoare albă și era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare bleumarin și geacă de culoare albastru închis
”,
potrivit reprezentanților IPJ Brașov.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoanele în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Radio România Brașov FM