ACUM:
9.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

3 persoane blocate în apă la podul de la Craiter. Efectul ploilor torențiale din noaptea trecută ( AUDIO / VIDEO)

Publicat: marți, 20 Iulie 2021 , ora 10.01
Purtător de cuvânt Compania Apa Brașov, Alina Bălătescu
Ploaia din noaptea trecută a dat din nou bătăi de cap, la Brașov. Și autorităților, dar și brașovenilor. În diverse locuri din oraș, sistemul de canalizare nu a mai putut face față și apa s-a revărsat pe străzi. În zonele „tradiționale”, apa a băltit o bună bucată de vreme până a avut unde să se scurgă.


Trei persoane au rămas blocate în apă, marți dimineața, într-un tractor cu remorcă, la podul de la Craiter, informează ISU Brașov.


La această oră la fața locului intervine un echipaj cu barcă pneumatică.


............

UPDATE:

Mai multe gospodării, subsoluri și străzi din județ au fost inundate, în ultimele 12 ore.

„S-a intervenit la peste 30 de
solicitări cu autospeciale și motopompe din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din municipiul Brașov și din localitățile: Râșnov, Moieciu, Șimon, Predeal, Augustin, Codlea, Ohaba, Șimon. Apele sunt în retragere.Totodată, din cauza trăznetelor acoperișurile a două case din localitățile Ohaba și Râșnov au fost cuprinse de flăcări. S-a intervenit pentru localizarea și stingerea incendiilor. De asemenea s-a acționat și pe DN 13 și DN 73 A pentru degajarea carosabilului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maiorul Ciprian Sfreja.

Nu s-au înregistrat victime și nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală.

..........

UPDATE 10.25:

"Cele 3 persoane au fost scoase de către echipajul cu barcă pneumatică. În continuare se intervine cu motopompele pentru evacurea apei", informează ISU Brașov.

...........

UPDATE 11.03:

ISU Brașov: În acest moment se mai intervine la pod la Timiș - Triaj, pe str. Mică (în Bartolomeu) și pe str. Sitarului”.
Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: ISU Brașov
Adina Chirvasă