ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

700.000 de lei, bani europeni pentru dotarea centrelor rezidențiale cu echipamente medicale și de protecție împotriva COVID-19

Publicat: miercuri, 17 Februarie 2021 , ora 19.28

Măști de protecție, viziere, combinezoane, sisteme de măsurare a temperaturii. Ba chiar și lămpi UV pentru dezinfecția spațiilor. Pe toate acestea are în plan municipalitatea brașoveană să le cumpere pentru centrele rezidențiale din subordine. Mai exact: Căminul pentru persoane vârstnice, Centrul „Respiro“, Centrul rezidențial pentru persoane fără adăpost și Adăpostul de noapte. Cu bani europeni, pentru care trebuie semnat contractul:

“Prin finanțarea obținută de către Primăria Municipiului Brașov vom dota centrele rezidențiale din subordinea Direcției de Asistență Socială cu materialele necesare și de protecție în lupta anticovid. Această finanțare de 700.000 de lei, sută la sută nerambursabilă, ne permite să dotăm toate centrele cu echipamente medicale, materiale de protecție și materiale de dezinfecție”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

Toate echipamentele și materialele trebuie achiziționate până la sfârșitul anului, termen prevăzut în programul de finanțare.

Adina Chirvasă