ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A debutat etapa a 18-a a Superligii de fotbal. Ce rezultate s-au înregistrat în primele două meciuri?

Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023 , ora 10.34

Vineri a debutat etapa a 18-a a Superligii de fotbal. S-au jucat două meciuri: FC Voluntari – Petrolul și Poli Iași – Farul Constanța.

Farul Constanța a învins-o pe Politehnica Iași cu scorul de 3-2 (3-0), vineri seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii de fotbal.

Farul a făcut o primă repriză perfectă și a marcat prin Constantin Budescu (10), Rivaldinho (16) și Louis Munteanu (45+8).

Poli Iali a dominat repriza secundă, a marcat de două ori, prin Shayon Harrison (56), Alin Roman (64), a avut o bară, prin britanicul Harrison (58) și a forțat egalarea.

Farul venea după șase etape consecutive fără victorie, patru egaluri și două eșecuri.

Poli Iași era neînvinsă de șase etape, în care avea o victorie și cinci egaluri.

Într-o altă confruntare care a avut loc tot ieri, FC Voluntari a terminat la egalitate cu Petrolul Ploiești, 0-0, pe teren propriu.


Gazdele au ratat ocazii de gol prin Doru Andrei (21, 72), Igor Armaș (46, 80), Nicolae Carnat (80), în timp ce Gheorghe Grozav a irosit cea mai mare șansă a oaspeților (27).

Ambele formații au încheiat meciul în inferioritate numerică, ivorianul Diomande fiind eliminat de la Petrolul (77), iar argentinianul Matricardi (89) de la gazde.

În tur, FC Voluntari a câștigat cu 2-0.

FC Voluntari e neînvinsă de patru etape, în care are două victorii și două egaluri. Petrolul nu a mai pierdut de nouă etape, în care a obținut două victorii și șapte egaluri.

Sursă: Agerpres

Marian STOICA