ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Știri din Brașov Înapoi

A început școala! Peste 85.000 elevi din județul Brașov se întorc în bănci

Publicat: luni, 13 Septembrie 2021 , ora 12.42
Vacanța mare a luat sfârșit, iar elevii și preșcolarii s-au întors la sălile de clasă. Pandemia nu ne-a părăsit încă, dar regulile instituite în ultimul an și jumătate au permis organizarea de festivități în curtea școlii. Primarul Allen Coliban a ales Școala Gimnazială Nr. 30 pentru prima deschidere oficială de an școlar de când ocupă funcția de edil șef al Brașovului.

''Am vrut să vin într-una din cele mai mari școli din Brașov, într-o școala în care vrem să facem investiții în perioada următoare. Este ă școală exemplu prin felul în care se prezintă în prima zi de școala'' a explicat Allen Coliban.

Plină de emoții a fost această primă zi și pentru directorul școlii, Pompilia Tișulescu:

''Ziua de azi are o semnificație deosebită pentru fiecare dintre noi. Doresc să le transmit succes tuturor, mai ales celor care ne-au trecut pragul pentru prima dată - elevilor din clasa pregătitoare, cărora le-am simțit emoția, pentru că au pășit într-un mediu cu totul nou''.

Directorul școlii a dat asigurări că unitatea de învățământ este pregătită să-i primească pe copii în condiții de maximă siguranță. După vacanță, cei mici s-au bucurat să se întâlnească din nou cu colegii și să își revadă școala.

Peste 85.000 de elevi au început astăzi un nou an școlar în județul Brașov, potrivit datelor oferite de Inspectoratul Școlar Județean.
Radio România Brașov FM