ACUM:
6.00
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri sportive Înapoi

Adversar dificil pentru SR Brașov

Publicat: joi, 15 Octombrie 2020 , ora 12.42

Echipa de de fotbal SR Brașov va juca sâmbătă, de la ora 15.00, pe terenul formației KSE Tg. Secuiesc, în runda a șasea a Ligii 3, Seria a 5-a.


Cele două formații se află pe poziția secundă a clasamentului, cu 10 puncte, la egalitate cu o altă grupare, CS Blejoi, care o va întâlni, de la aceeași oră, pe CSO Plopeni.


SR Brașov și KSE Tg. Secuiesc s-au duelat și în Cupa României în acest sezon, pe 9 septembrie„stegarii” impunându-se cu 6-4, după executarea loviturilor de departajare.


Întâlnim o echipă destul de bine echilibrată, o echipă într-o formă sportivă bună. În schimb, cred că cheia jocului stă tot la noi și dacă noi vom reuși să aplicăm ceea ce ne dorim pentru acest joc, ne vom bucura, din nou, și sâmbătă”, a spus Liviu Nicolae antrenorul brașovenilor.


După meciul de la Tg. Secuiesc, pentru „stegari” va urma în campionat duelul de pe „Tineretului” cu CS Blejoi. Între timp elevii lui Liviu Nicolae vor avea duel în Cupa Romaniei la mijlocul săptămânii viitoare, contra echipei din Liga a doua, FK Csikszereda.

Adrian Susanu