ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenajarea zonei inferioare a pârtiei Lupului, în plină desfășurare

Publicat: vineri, 29 Ianuarie 2021 , ora 10.34

Având în vedere ninsorile din ultima perioadă, precum și temperaturile scăzute, din ultimele zile a început amenajarea zonei inferioare a pârtiei Lupului.

Noptea trecuta au fost mutate și pornite și tunurile mobile pe această pârtie, obiectivul Municipalității fiind de a o deschide săptămâna viitoare, când este și vacanța intersemestrială a elevilor, și când se anunță un număr foarte mare de turiști în Poiana Brașov.

Deschiderea acestei pârtii ar însemna și punerea în funcțiune a Telescaunului Lupului, ceea ce ar crea o alternativă la celelalte sisteme de transport pe cablu și ar mai reduce din presiunea existentă la telegondolă și la telescaunul Ruia.

În acest moment se schiază pe cea mai mare parte a domeniului schiabil, starea pârtiilor este foarte bună, mai ales că, stratul de zăpadă are o grosime de 90 de centimetri.

Vă reamintesc că valabilitatea punctelor rămase pe ski-pass-urile din sezonul trecut, se prelungește, automat, până în 28 martie 2021.

Adina Chirvasă