ACUM:
20.00
Rockada
Urmează:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Carieră Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Anunț

Publicat: vineri, 26 Noiembrie 2021 , ora 16.33

Societatea Română de Radiodifuziune organizează pentru Studioul Teritorial Brașov (din B-dul Eroilor nr.17, Clădirea Modarom, etaj 5), concurs pentru ocuparea a 4 (patru) posturi de operator echipamente radio.

Anunțul de angajare și anexele pot fi vizualizate aici: Concurs posturi operatori echipamente radio

Precizăm că, după selecția dosarelor și finalizarea contestațiilor, vor fi anunțate prin mail, fiecărui concurent care se califică mai departe și vor fi postate pe site, detaliile privind intervalul orar de desfășurare a probei scrise, din data de 20.12.2021, pentru toate posturile de execuție scoase la concurs.


În cazul posturilor de redactor și reporter, în continuarea selecției dosarelor are loc proba eliminatorie de “Radiogenie’’.


După selecția dosarelor, secretariatul tehnic va elabora un proces verbal cu rezultatele la probele de selecție a dosarelor și la proba eliminatorie (pentru redactori și reporteri) și va întocmi lista cu persoanele admise pentru următoarea probă, examenul scris, care va fi publicată pe site și la sediul studioului Radio România Brașov FM.

Radio România Brașov FM