ACUM:
18.00
Auto Radio (continuare)
Urmează:
19.00
Rockada
Apoi:
20.00
Rockada

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Anunțuri în Monitorul Oficial, prin Camera de Comerț și Industrie Brașov

Publicat: miercuri, 18 August 2021 , ora 10.27

De acum, brașovenii care au de publicat un anunț în Monitorul Oficial o pot face prin intermediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov. Anunțurile pot fi publicate atât de persoanele fizice, cât și de cele juridice.

Ce fel de anunțuri pot publica persoanele fizice aflăm de la purtătorul de cuvânt al instituției, Simona Ordace: "Aceste documente sunt: acte de studii, carnete de muncă, titluri de proprietate, brevete sau însemne și alte documente gen livret militar, permis de armă, permis de vânătoare, certificat de revoluționar"

Și în cazul persoanelor juridice sunt stabilite foarte clar anunțurile care pot fi publicate prin intermediul Camerei de Comerț.

Simona Ordace precizează: "Concursuri - acest gen de anunțuri este valabil doar pentru sectorul bugetar - pierderi, convocări ale adunărilor generale ale acționarilor ordinare și extraordinare, raport de activitate și extrase de situație financiară și categoria de acte numită anulare bilet la ordin"

Persoana de contact atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice, este Simona Ordace.

Sorin Țârcă