ACUM:
18.00
Weekend împreună - Repriza a 2-a (continuare)
Urmează:
19.00
Radiojurnal Radio România
Apoi:
19.15
Pasaj urban

Știri din Brașov Înapoi

Au făcut sport de ziua lor

Publicat: duminică, 2 Iunie 2019 , ora 5.19

Peste 100 de copii din grădinițele și școlile din județul Brașov au participat de 1 iunie la prima ediție a concursului sportiv Micul Atlet, organizat în sala de sport a Universității Transilvania din Brașov. Micuții atleți cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani s-au bucurat de ziua lor și au făcut ceea ce le place cel mai mult, au făcut sport. Ei au fost împărțiți pe categorii de vârstă și sex și s-au întrecut la probe de vitază pe distanțe scurte.

"Este prima ediție a acestui eveniment și suntem mulțumiți de numărul mare de copii care au participat astăzi la acest concurs sportiv. Am inițiat acest proiect împreună cu antrenoarea Adriana Mirea de la secția de atletism a clubului ASC H Veraflor Brașov și sunt convinsă că după acest start lansat vom continua să-l dezvoltam de la an la an. Concursul Micul Atlet este inclus în calendarul Activităților Educative Județene 2019. Le mulțumim copiilor care au fost minunați de ziua lor, le mulțumim sponsorilor care ne-au fopst alături și au făcut posibilă desfășurarea acestui concurs și nu în ultimul rând le mulțumim partenerilor: Universitatea Transilvania și Grupul Arbitrilor de Atletism", a declarat inițiatoarea proiectului "Micul Atlet", profesor Georgiana Buta.

La finalul competiției copiii dar și cadrele didactice coordonatoare din școlile participante au fost premiați de organizatori.

Competiția aflată la prima ediție a fost organizată de Grădinița cu program prelungit numărul 3 din Brașov în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Asociația Județeană de Atletism, clubul ASC H Veraflor și Direcția de Tineret și Sport Brașov.

Răzvan Țirea