ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Aveți idei pentru dezvoltarea culturii în Brașov? Sunteți așteptați să vă înscrieți în grupurile de lucru pentru strategia culturală

Publicat: luni, 11 Ianuarie 2021 , ora 14.52

Până duminică, 17 ianuarie, cei care activează în domeniul cultural și au idei pentru dezvoltarea culturală a Brașovului sunt așteptați să se înscrie în grupurile de lucru pentru pentru strategia culturală a orașului.

Înscrierile se fac pe portalul propiu al Primăriei – brașovcity.ro, într-o secțiune specială – „Grupuri de lucru/ Opinii”.

Formularul solicită numele și datele de contact ale persoanei care îl completează, organizația pe care o reprezintă, o scurtă descriere a activității sale, relevantă pentru domeniul cultural, aria de interes din domeniul cultural.

Grupurile de lucru sunt o etapă din elaborarea strategiei culturale, prezentată de consilierul pe probleme culturale al primarului Brașovului, pianistul Horia Mihail, și urmează unei dezbateri publice, organizată online, în luna decembrie, la care au participat 150 de cetățeni și reprezentați ai mediului cultural brașovean.

Adina Chirvasă