ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Baschet masculin. Corona, deplasare dificilă în Liga Națională

Publicat: vineri, 1 Decembrie 2023 , ora 11.50
Baschetbaliștii de la  Corona Brașov vor evolua în deplasare cu CSO Voluntari, în unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei a 11-a din Liga Națională. 

Cele două echipe sunt vecine de clasament în Grupa A cu ilfovenii pe locul 3 și brașovenii pe 4. Gazdele au o serie de 8 meciuri cu victorie în toate competițiile iar brașovenii au șase succese în ultimele 7 partide, înfrângerea venind contra campioanei U BT Cluj Napoca. Cele două echipe sunt la a treia confruntare directă în acest sezon după succesele de la Brașov ale ilfovenilor, în Cupa României și în turul campionatului, după prelungiri. 

După o prestație puțin convingătoare contra celor de la Rapid București, Jacoby Armstrong este așteptat cu o evoluție mai bună contra ilfovenilor. 

„Acum avem un jucător nou în componența echipei «Kobe», un jucător un fizic foarte bun, pe care îl așteptăm să se integreze. El este un un sportiv foarte implicat în antrenament, ne oferă o intensitate foarte bună pe postul pe care joacă și sunt sigur că ne va ajuta foarte mult”, a declarat antrenorul Coronei, Ionuț Bâscoveanu. 

Disputa dintre CSO Voluntari și Corona Brașov are loc sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” și poate fi urmărită în exclusivitate pe FRB TV.
Radio România Brașov