ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Borussia Dortmund, FC Barcelona, Atletico Madrid și Lazio Roma s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Publicat: miercuri, 29 Noiembrie 2023 , ora 8.11
Borussia Dortmund, FC Barcelona, Atletico Madrid și Lazio Roma s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, în urma rezultatelor înregistrate marți seară în faza grupelor. 

Într-o partidă arbitrată de românul Istvan Kovacs, Borussia Dortmund a învins în deplasare AC Milan, scor 3-1 în grupa F și s-a calificat pentru faza eliminatorie. Cealaltă partidă a grupei, PSG – Newcastle s-a încheiat 1-1 cu parizienii marcând din penalti în minutul 90+8 prin Kylian Mbappe. Toate echipele mai au încă șanse de a accede în optimi. 

FC Barcelona s-a calificat după ce a învins-o pe FC Porto cu 2-1 în timp ce victoria reușită de Atletico Madrid, 3-1 cu Feyenoord la Rotterdam, a calificat-o în optimi și pe Lazio, care se impusese cu 2-0 mai devreme, în duelul cu Celtic în grupa E. 

Se cunosc zece echipe care și-au asigurat biletele pentru optimi, celelalte șase fiind Bayern Munchen, Real Madrid, Real Sociedad, Inter Milano, Manchester City, campioana en titre, și RB Leipzig.

Adrian SUSANU