ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii preferă țările exotice pentru petrecerea concediilor (AUDIO)

Publicat: marți, 24 August 2021 , ora 14.28
Operator agenție turism, Simona Marinca

După un an de restricții în toată lumea, din cauza pandemiei de Covid-19, mulți brașoveni au optat în această vară pentru concedii petrecute în afara țării, mai ales în Bulgaria (audio atașat).

Pe lângă curiozitatea de a se relaxa într-o țară exotică, prețurile mai scăzute uneori decât în România i-au făcut să aleagă destinații precum Maldive, Kenia, Seychelle. Și Egiptul a fost la mare căutare.


Urmează să se mai deschidă în toamna aceasta și alte destinații exotice. Lumea este dornică să călătorească. Sperăm la Bali care este închis de un an și jumătate. Și Thailanda se redeschide. S-a zburat foarte bine pe Cancun și pe Zanzibar – Zanzibar a fost la modă iarna aceasta, probabil urmează să fie și iarna viitoare, cu prețuri pornind de la 1000-1200 de euro de persoană”, a spus Simona Marinca, operator agenție de turism.

Ofertele turistice peste hotare sunt și mai atractive în perioada imediat următoare, deoarece scad prețurile în extrasezon.


Spre exemplu, a spus reprezentantul agenției de turism, în Grecia, dacă în vârf de sezon, un sejur cu pachet complet, care includea transport cu avionul, cazare 6 nopți la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, costa în jur de 900 de euro pentru două persoane, acum pachetul este mai mic de 600 de euro. În Egipt, un sejur cu cazare la hotel de 5 stele ajunge la 1.500 de euro pentru 2 persoane.

Camelia Vlad