ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Înapoi

Cabinete medicale și birouri ale Spitalului Județean, amenajate în structuri modulare

Publicat: joi, 6 Octombrie 2022 , ora 14.15

La pavilionul Astra din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgențe Brașov va fi amenajat un ambulatoriu în structuri modulare, iar în pavilionul central vor fi organizate birouri în astfel de containere.

Acestea sunt doar câteva modificări care vor avea loc până la sfârșitul acestui an, pentru rezolvarea unor probleme de spațiu la spitalul județean.

Este vorba despre sunt structuri modulare puse pe lista de investiții a Consiliului Județean Brașov de anul trecut, pentru optimizarea unor activități, precum cele specifice unei magazii pentru pavilionul central. De asemenea, avem în vedere activități de management, tot pentru pavilionul central, vom muta RUNOS (Serviciul de resurse umane – n.r.) din clădire în containere, urmând ca în sala în care activează acum RUNOS să facem un fel de cafeterie pentru personal. Șapte containere vor fi la Astra, unde vom organiza un ambulator foarte cochet: cu sală de așteptare, cu toalete și cu cabinete, iar trei containere sunt pentru Medicina Legală”, a explicat directorul medical al unității, dr. Florin Orțan.

Pentru acest proiect, conducerea Spitalului Clinic Județean Brașov a decis să achiziționeze 16 structuri modulare, în valoare totală de peste 350.000 de lei.

Camelia Vlad