ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Călin Moldovan: “Trebuie să fim bărbați la meciul cu Poli Timișoara”

Publicat: vineri, 19 Noiembrie 2021 , ora 11.26
În etapa a 14-a a Ligii a 2-a la fotbal, FC Brașov va întâlni, sâmbătă, pe Stadionul Tineretului, de la ora 12.30, pe Poli Timișoara.


Confruntarea de mâine va însemna debutul lui Călin Moldovan ca antrenor principal la FC Brașov.


Cele două formații sunt vecine de clasament. FC Brașov este pe locul 16, cu 9 puncte, iar Poli Timișoara pe 15, cu 11 puncte.


“E o echipă care e în suferință și ea, dar indiferent cu cine am fi jucat la fel se punea problema. Vom fi obligați să facem tot ce depinde de noi să câștigăm jocul. (…) Moral, psihic, trebuie discuții cât mai multe până sâmbătă. (...) Există calitate care să-ți permită să speri la mai mult față de ceea ce a fost până acum. Sunt convins că va fi o schimbare în bine (...) Vom încerca să creștem pe această linie de implicare, de atitudine, de bărbăție. Totul pleacă de la bărbăție, de la orgoliu”, a spus Călin Moldovan.


Florin Dumbravă și Marius Burlacu sunt absenți pentru confruntarea cu Politehnica Timișoara. Radu Leonte a revenit, în schimb, la antrenamente.

Radio România Brașov FM