ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campania „Dar din suflet pentru seniori” începe din 5 decembrie

Publicat: luni, 21 Noiembrie 2022 , ora 16.05

Campania „Dar din suflet pentru seniori” începe din 5 decembrie, au anunțat reprezentanții Direcției de Asistență Socială, din cadrul Primăriei Brașov. Asta pentru că DAS va avea, în ședința ordinară de plen, de vineri, un proiect ce va detalia noile condiții de derulare a proiectului.

Urmează a fi supusă aprobării Consiliului Local o modificare a actualului cadru de reglementare a campaniei, modificare care vizează limita de venituri a potențialilor beneficiari, aceasta fiind crescută de la 1.200 la 1700 de lei pe lună și, de asemenea, va fi majorat cuantumul tichetelor valorice pe care persoanele vârstnice le vor primi, de la 100 de lei, cât primeau până în acest moment, la 150 de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al DAS Brașov, Monica Chelban.

Campania „Dar din suflet pentru seniori” a fost inițiată de municipalitate ca suport pentru seniorii din oraș care au pensii mici.

Beneficiarii primesc tichete valorile în preajma Crăciunului și a sărbătorilor pascale.

Adina Chirvasă