ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Charles Leclerc, primul pe grila de start a Marelui Premiu de Formula 1 de la Las Vegas

Publicat: sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 , ora 13.29
Pilotul monegasc Charles Leclerc, de la Ferrari, va pleca din primul loc de pe grila de start a Marelui Premiu de Formula 1 de la Las Vegas, ce are loc în acest weekend în Statele Unite ale Americii.

Pe locul al doilea, în calificări, s-a clasat Carlos Sainz, dar ibericul trebuie să cedeze 10 poziții, întrucât a schimbat bateria ca urmare a incidentului din antrenamente, când a nimerit într-o gaură din circuit.

Spaniolul a fost penalizat, deși nu a fost vina lui.

De acest lucru va profita în primul rând Max Verstappen. Campionul mondial a terminat pe trei, dar va pleca astfel de pe poziția a doua din grilă, fiind urmat de George Russell și de Pierre Gasly.

Sesiunea de calificări a avut destul surprize.

În ultima parte nu au ajuns piloții McLaren, Oscar Piastri și Lando Norris, Lewis Hamilton, de la Mercedes, dar nici coechipierul lui Verstappen la Rad Bull Racing, Sergio Perez.

Cursa va fi duminică, de la ora 08.00, ora României.Adrian Susanu