ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Colegiul Național Andrei Șaguna trece la școala online cel puțin 2 săptămâni

Publicat: miercuri, 13 Octombrie 2021 , ora 13.36

Cursurile la Colegiul Național Andrei Șaguna vor fi susținute o perioadă, începând de mâine, doar în sistem online, din cauza cazurilor numeroase de covid-19 în rândul elevilor și al personalului didactic.


Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, la Șaguna au fost înregistrate 19 cazuri covid – 17 elevi și 2 cadre didactice.


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi o hotărâre prin care s-a aprobat suspendarea activității didactice în această unitate de învățământ, pentru o perioadă de 14 zile.


Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Colegiul Național „Andrei Șaguna” se va dispune tot prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii Colegiului, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov.


La această unitate școlară sunt deja 14 clase în online din 28 si, conform Ordinul comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății, la atingerea pragului de 50% din clase în online activitatea cu prezență fizică la clasă este suspendată în întreaga unitate de învățământ.

Camelia Vlad