ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov, înfrângere în fața campioanei

Publicat: sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 , ora 22.57

Echipa de baschet Corona Brașov a pierdut meciul cu U BT Cluj Napoca scor 87 - 73 în ultima etapă din turul grupei A din Liga Națională.

Brașovenii au început meciul cu multe greșeli pe fază ofensivă, iar clujenii s-au desprins pe tabelă până la 18 puncte la pauza mare, 48 la 30.

Brașovenii au reușit să își îmbunătățească procentajele pe parte ofensivă în repriza secundă și au câștigat sferturile trei și patru. Patrick Richard și Emanuel Cățe au fost principalii realizatori ai clujenilor cu câte 13 puncte în timp ce principalul marcator al meciului a fost CJ Williams cu 19 puncte, 4 asisturi și 4 recuperări în contul brașovenilor.

Înfrângerea în fața campioanei a fost a treia din sezon pentru elevii lui Ionuț Bîscoveanu care sunt pe locul trei în clasamentul grupei A, cu 13 puncte.

În etapa viitoare, brașovenii rămân pe teren propriu pentru un duel cu Rapid București programat luni 27 noiembrie de la ora 19.00.

Adrian Susanu